به گزارش مهرستان سیتی به نقل از با مهرستان، بخشدار آشار با تاکید بر متوازن سازی امکانات گفت: مسئولان به مناطق مرزی و محروم توجه بیشتری داشته باشند.
امروزه آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اجتماعی که وظیفه تعلیم و تربیت نسل آینده را برعهده دارد از سوی آحاد جامعه مورد توجه و تاکید قرار گرفته است و همگی براین باور هستند که رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی یک جامعه به پرورش انسان های آگاه و پویا بستگی دارد. با اینکه نقش آموزش و پرورش در توسعه جوامع بر هیچ صاحب نظری پوشیده نیست اما بیشتر مناطق مرزی استان سیستان و بلوچستان در فقر امکانات آموزشی به سر می برند.
بخشدار آشار در گفتگو با خبرنگار با مهرستان گفت: اگر چه طی سال های اخیر اقدامات زیادی در جهت نوسازی و تجهیز مدارس در این بخش صورت گرفته اما همچنان از نظر کمی و کیفی وضعیت آموزشی در این منطقه مطلوب و مساعد نیست.
پیرمحمد نارویی افزود: تحصیل در شرایط مناسب و مساعد در مدارس حق هر دانش آموز است اما متاسفانه بسیاری از دانش آموزان این منطقه از این حق محرومند و در شرایط سخت تحصیل می کنند.
وی با بیان اینکه در بخش آشار مدارس خشت و گلی، سنگی و سیمانی و کپری موجود است تصریح کرد: تحصیل در مدارس فرسوده و قدیمی اشتیاق یادگیری را از دانش آموزان می گیرد و دانشآموزان انگیزه ای برای رفتن به این مدارس و ادامه تحصیل ندارند.
افت کیفی آموزش در مدارس آشار
بخشدار آشار به افت کیفی آموزش در مدارس اشاره و گفت: متاسفانه در مدارس این بخش شاهد افت کیفی آموزش هستیم.
نارویی یکی از عوامل افت کیفی آموزش را استفاده از نیروهای خرید خدمت عنوان کرد و افزود: زمانی که نیروهای خرید خدمت از تسهیلات و امکانات کیفی خوبی برخوردار نیستند انگیزه ای برای تدریس ندارند.
وی یادآور شد: بسیاری از نیروهای خرید خدمت در این بخش هنوز حقوق سال گذشته خود را دریافت نکرده اند.
وی تصریح کرد: واگذاری مدارس به بخش خصوصی زمانی می تواند به کیفی سازی آموزش کمک کند که از قبل زیر ساخت های لازم و امکانات فراهم باشد در غیر اینصورت نه تنها به امر آموزش کمکی نمی کند بلکه موجب تضعیف پایه های علمی دانش آموزان نیز می شود.
بخشدار آشار در پایان از مسئولان خواست ضمن متوازن سازی امکانات به مناطق محروم توجه بیشتری داشته باشند.